Szépségkomplexumunk teljes mértéken elhatárolódik a tartós hajegyenesítés minden formájától így ezen szolgáltatás nem található meg nálunk.

Ha magyarázatra vágysz, íme az indoklásunk amely nem elméleten alapul, valós saját tapasztalatok illetve vendégeink, barátaink és szakmai kiválóságok körében végzett kutatásaink összegzése!

Annyi fantasztikus eredményt láthattál már az interneten, hiper szuper előtte utána képek a tartós hajegyenesítésről, ami akár 6hónapig is pöpec, a hajad fényes lesz, egészséges és hajhossztól/hajtömegtől függően mindössze 30-50.000,- ft -ba kerül! Jól hangzik, ugye?!

Persze, hogy jól, a probléma mindössze annyi, hogy ez túl szép ahhoz, hogy igaz legyen… Sajnos.

 

Nem akarunk senkit untatni, ezért egy gyors, tömör összegzés:

  1. Az esetek nagy többségében nem tart 6 hónapig, örülhetsz ha 1-2 hónapig egyenes, utána mindenképp át kell vasalnod ha valóban egyenes hajat szeretnél. (Rosszabb esetben az első hajmosásig tart. Köszi.)
  2. Fantasztikusan feltölti a hajat, meseszép fénye lesz… JJA. Ideig óráig 😒 Ahogy a keratin elkezd kopni a hajadból egy roncsolt, fakó, kezelhetetlen szénaboglya veszi át a hajad szerepét a fejeden amit természetesen a porózussága miatt festeni is lehetetlen, mert olyan hamar lekopik a színe, hogy mire a szalonból haza érsz jogos lesz a férjed agyoncsépelt csak szerinte vicces kérdése, a : “Zárva volt a fodrász?” 😩😂
  3. Van aki elhiszi, hogy az az elviselhetetlen szúrós szag, amit 2-4órán keresztül belélegzel amíg az egyenesítés készül, az nem káros az egészségre? (Őszintén megmondom nekem ki kellett mennem az udvarra, számomra nonszensz volt, hogy ezt teszem a tüdőmmel a tartósan egyenes haj reményében) 
  4. Az hagyján, hogy 3-4 napig a füled mögé sem tűrheted a hajadat mert különben linkre szenvedted végig a procedúrát, de az első hajmosásnál kiég a szemed az amúgy “nem káros” szertől amit jó magas hőmérsékleten 55x a hajadba ÉGETNEK.
  5. A hajad lelapul. Le bizony, mint a pincsi füle, sőt! Mondunk jobbat! Ha nem akarsz Szméagol lenni, az eddig megszokott 5-7 nap helyett moshatod sűrűbben, ugyanis bónuszként hamarabb fog zsírosodni.. 🥳

Ezek után felmerülhet benned a kérdés, hogy jó, de akkor mi a megoldás, mi mit javasolunk a saját vendégeinknek, hogy mindig patent legyen a frizurájuk? 🧐🤷🏻‍♀️

✨Mosás-szárítás bérlet❗️❗️

✅Nem kell egy összegben egy vagyont kifizetned olyasvalamiért ami többet árt mint használ a hajadnak!

✅ 100% , hogy a hajtípusodnak megfelelő professzionális ápolást kapod

✅ Nem otthon „szenvedsz” a hajmosással

✅ Nem otthon fogy az áramod, a vized és elbúcsúzhatsz a hajcsomóktól a lefolyóban

✅ Mindig makulátlan frizurád lesz, olyan formázással amilyenhez éppen kedved van, ha akarod göndör, ha akarod egyenes 🤷🏻‍♀️🤭

Bónusz: Minden héten van minimum félóra Én időd ami csak rólad szól 🤫

Végszóként, biztosan akadnak olyanok akik úgy érzik nekik bevált, de higgyétek el évek óta tesztelünk, kutatunk, hosszútávon megbosszulja magát, egy igazi 22-es csapdája ami valóban egy ördögi kör.

Mi magunk is örülnénk ha működne a mutatvány, de a pénz nem ér annyit, hogy kockáztassuk a hajatok vagy akár a tüdőtök és a saját tüdőnk egészségét.