A COCOCHOCO Keratinos hajegyenesítés, mint fizikai eljárás:

A COCOCHOCO Keratinos hajegyenesítés, olyan fizikai eljárás, amely nem károsítja a haj szerkezetét.

NEM TARTALMAZ FORMALDEHIDET, mely fixáló folyadékként funkcionált korábban a kémiai eljárásoknál.

Garantáltan 4-6 hónapig tartósan egyenes és gyönyörű marad a haj, a megfelelő termékek és utasítások betartása mellett. Azoknál a vendégeknél, akik már többször jártak a COCOCHOCO keratinos kezelésén, látványosan javult hajszerkezetük állapota. Továbbá más tartós hajegyenesítőkkel  ellentétben, a COCOCHOCO kezelése után később is élettel teli, puha marad a haj.

A COCOCHOCO Pure a hajnak még nagyobb lágyságot és csillogás biztosít, hosszan tartó hatással. A nagy arányban természetes keratin-fehérjét tartalmazó Cocochoco Pure összetételét kifejezetten a nagyon sérült haj helyreállítására állították össze. Az olyan tiszta és természetes összetevők, mint a tiszta szilikon vagy a semleges víz biztosítják, hogy a keratin behatolhasson a haj tüszőibe, helyreállítsa a haj szerkezetét és újjáépítse a hajrétegeket. A tiszta összetevők használata által a hajvasalás alatt nem keletkezik gőz. A COCOCHOCO keratinos hajkezelés egy egyedi, fejlett eljárás, amely a fakó, károsodott hajat fényessé, egyenessé, simává és ragyogóvá varázsolja. Mint azt a korábbiakban említettük, a kezelés legfontosabb alapja a keratin (a hajban, körömben és a bőrben található legfőbb fehérje). A keratin természetes tápanyagforrás, amely a haj számára visszaadja a képességet, hogy önmaga visszaállítsa fényességét, vitalitását, kondicionáltságát és puhaságát. A COCOCHOCO PURE original keratinos hajkezelés anélkül egyenesíti ki a hajat, hogy megváltoztatná a szerkezetét. Ez a kezelés bármilyen típusú hajra alkalmazható – kezeletlen és vegyszerekkel kezelt (színezett, dauerolt, melírozott és szőkített) hajra egyaránt. Alkalmazása 1,5-3 órát vesz igénybe a haj vastagságától és hosszától függően.

A KEZELÉS UTÁN

Annak érdekében, hogy hajad megőrizze fényességét és ragyogását, használj minden alkalommal Raywell Bio terméket, COCOCHOCO hajkondicionálót, és COCOCHOCO maszkot. A COCOCHOCO keratinos Maszk használata nagyon fontos, mert a a kezelés hatóidejét másfél szerezi, azáltal, hogy tiszta keratint tartalmaz, ami visszaépíti a haj rostjaiból ‘kikopódó’ keratint!!

Hajtípustól függően a kezelést 4-6 havonta szükséges ismételni.