Szerdánként Dr Junger Tibor és bájos asszisztense Ivánkó Eliz várja a fiatalodni vágyókat a Talentum Beauty Team-ben. Napra kész tudásukat a folyamatos nemzetközi továbbképzések és az elhivatottságuk biztosítja.

A piacon elérhető legjobb hatóanyagokat alkalmazzák, a már tőlünk megszokott luxus minőséget képviselik és ez az oka annak, hogy mellettük tettük le a voksunkat.

Olyan egyedülálló és innovatív termékeket használnak mint pl. a világújdonságnak számító Karisma! 

Szépségkomplexumunkban ORVOS által készülnek az esztétikai beavatkozások. Miért fontos ezt hangsúlyozni? Manapság nagyon elterjedt a kozmetikusok, pillások  és a tetoválók által készített szájfeltöltések, rosszabb és felelőtlenebb esetben botox kezelések. Ha józan paraszti ésszel végig gondoljuk magunk is rájövünk, hogy ezek veszélyes és egészségkárosító beavatkozások egy olyan ember kezében aki nem rendelkezik kellő tudással. Nem véletlen, hogy az orvosok egyetemet végeznek, majd rezidensként szereznek gyakorlatot és csak aztán praktizálhatnak. Egy orvos felismeri az esetleges komplikációkat és szaktudása révén kezelni tudja a kialakult helyzetet, gyógyszert írhat fel, rendelkezik felelősségbiztosítással, alapos és szilárd ismeretei vannak az emberi test anatómiájáról amit nem lehet 3 hónap alatt megtanulni. 
Magyarországon invazív kezelést csak orvos végezhet, (az egyetlen hivatalos kivétel ez alól a tetoválás!!!) ez jogszabály hiába keresik sokan haszon reményében a joghézagot.
BTK szerint egy év szabadságvesztéssel jár orvosi diploma nélkül alkalmazni az invazív esztétikai kezeléseket.

 

Amennyiben fontos számodra a szépen és esztétikusan kivitelezett esztétikai kezelés, szeretnéd magad biztonságban tudni szakértő kezek által, mindezt luxus minőségben, akkor várunk szeretettel szépségkomplexumunkba.