Szépségkomplexumunk elkötelezett híve a prémium termékek használatának, nincs ez másképp fodrász részlegünkön sem, így a méltán híres JOICO mellett tettük le a voksunkat. Termékpalettája széles, ezáltal minden hajtípusnak megfelelő ápolást tudunk biztosítani teljesen egyénre szabva. 
A Joico az első vállalat amely megmutatta a világnak a fontosságát és a hatékonyságát a hidrolizált haj keratin proteinjének, amely tartalmazza azt a bizonyos 19 aminosavat, mely felépíti a hajszálainkat és ez által kompatibilis a haj szerkezetével. 

Minden egy fodrász szenvedélyével és innovációjával kezdődött. Steve Stefano, amerikai fodrász úttörő szabadalmának köszönhető, hogy a Joico név egyet jelent napjainkban is az egészséges haj fogalmával.
A Joico márka 2002 óta a Shiseido által fejlesztett innovatív eljárásoknak köszönheti professzionális, magas színvonalú termékeit.
A magyarországi luxus termékek között közel 15 éve jegyzik.

Joico termékek használatával olyan erőt és márka hű bizalmat kapunk, mely által nem csupán a hajunk, egyben a külsőnk is átalakul! És, hogy mindez miért történhet meg?
Mert a szépség nem a feladatunk, ez a közös szenvedélyünk!

A JOICO alternatívát biztosít az otthoni hajápolásra is, szalonunkban megvásárolhatóak a termékek, így az általunk elkészített frizurád otthon is professzionálisan tudod ápolni. Természetesen minden ápolási rutint a saját hajtípusodhoz állítunk fel, így nem kell attól félned, hogy a termékek hatástalanok lesznek.

“Az egészséges haj örömet okoz, vitalitása, színe és ragyogása megvilágít egy szobát, és emeli a szellemet.”

Szolgáltatásaink között megtalálhatod a klasszikus férfi, női és gyermekfodrászatot, a leg trendibb hajfestési technikákat mint pl.: az ombre vagy a bayalage festések, a hajszerkezet újraépítést, az alkalmi frizurák készítését és a tartós egyenesítést is. Mindezek mellett elérhető nálunk az összes hajhosszabbítási technika és a holland hajfonás is.

Aktuális árainkról itt tudsz tájékozódni: 
https://talentumbeauty.hu/arlista/