PROFHILO BIO-REMODELING

Hialuronsavas arcfeszesítés merőben új megközelítése

Egy új szépészeti eszköz egyedülálló tulajdonságokkal

A Profhilo a jelenleg elérhető egyik legmagasabb koncentrációjú hialuronsav alapú töltőanyag, mélyen hidratálja a bőrt és segít visszaállítani az öregedő, rugalmasságát vesztett bőr feszességét.

 

Miben különbözik a Profhilo a piacon lévő hialuronsavas töltőanyagoktól?

A Profhilo rendkívül magas hialuronsav koncentrációjának köszönhetően az injektálást követően azonnal elkezd terjedni a bőrben, így csupán néhány pontnyi szúrással az egész arcot kezelhetjük. Ráadásul a Profhilo hosszabb ideig tart a bőr alatt és mélyebben hidratál, mint bármilyen más készítmény az alacsony és nagy molekulatömegű hialuronsav egy adagban történő kombinálásával.


Biokompatibilis

Beépül a szövetbe, ahol helyreállítja a bőrben természetesen jelen lévő hialuronsav szintet.

Hatékony

A klinikai adatok igazolják a bőr textúrájának, rugalmasságának és hidratáltságának javulását, az azonnali feszesítő hatás mellett.

Biztonságos-e a Profhilo?

Klinikai tesztelések eredményeinek figyelembevételével elmondhatjuk, hogy az egyik legbiztonságosabb anyag, amely a tesztelések során nem mutatott mellékhatásokat! 100 % tisztaságú, nem károsítja a bőr szöveteit.

Hogyan működik a Profhilo kezelés?

3 területen: arc, nyak, dekoltázs, területenként 10 BAP ponton kerül beinjektálásra a 2 ml Profhilo a bőr mély rétegébe. Az anatómiailag meghatározott 10 esztétikai pont lehetővé teszi az egyenletes elosztást, a kívánt eredmény érdekében nincs szükség több tűszúrásra, ez a kezelést a páciens számára kényelmessé teszi. 

A Profhilo egyedülálló rheológiai/áramlás, terülés tulajdonságának köszönhetően a szöveti újramodellezés egyszerűen megvalósul mindössze 2 kezeléssel (1 hónapos időközzel).

Milyen gyakran kell ismételni a kezelést?

A kezelést évente kétszer ajánlott elvégeztetni, egyedi hidratáltságtól függően.


A kezelést orvos végzi a szalonban!


A kezelés ára

A Profhilo kezelés 2 kezelésből álló protokoll. A második kezelés 4 héttel az első kezelés után történik.  Egy alkalommal 2 ml kerül bejuttatásra.

1. alkalom – Profhilo- Bio-remodeling (2 ml) 110.000,- Ft
2. alkalom – Profhilo- Bio-remodeling (2 ml) 110.000,- Ft