A botox kezelés az egyik legnépszerűbb és legkeresettebb kozmetikai eljárás. 

Gyors, biztonságos és hatékony megoldás a ráncok csökkentésére vagy megszüntetésére. 

Biztonságosan és hatékonyan előzi meg az arcbőr „megtörését” és izomblokkoló hatása miatt eltünteti a szarkalábakat, a mérges ráncot, a homlok ráncot és az ajak nyuszi ráncait.


A botox egy fehérje természetű anyag, a Botulinum toxin A típusa, amit egy anaerob baktérium termel. A botox gátolja az ideg-izom közötti ingerület átvitelt, arcfiatalítás, ránctalanítás esetén a botox a mimikai izmok mozgását gyengíti, az izmok nem tudnak összehúzódni, így a botox kezelés hatására a ráncok elsimulnak. A botox kezelés hatása átmeneti, az idegvégződéseket, a kezelt izmokat nem károsítja, emiatt a botox kezelés korlátlanul, biztonságosan ismételhető. A botoxot az orvosi gyakorlatban először a szemészetben, az ideggyógyászatban használták. A 2000-es évek elejétől engedélyezték a botox orvos-esztétikai célú felhasználását, ránctalanításra, arcfiatalításra. 

AAF66E81-E45C-4EFB-ADA1-0E1ED48768B1

Botox kezelést csak képzett orvos végezheti. 

A botox kezelés viszonylag egyszerű, gyors beavatkozás, akár ebédidőben is elvégezhető, a páciens a botox kezelés után a mindennapi életbe azonnal visszatérhet.
A botox kezelést ambulánsan, érzéstelenítés nélkül végezzük, nem szükséges zsibbasztó krém használata. Botox kezelés fájdalommentes, enyhe kellemetlenséggel jár maximum, kb. 5-10 percig tartó esztétikai beavatkozás. Az orvos meghatározott pontokba nagyon vékony tűvel adja be a szükséges mennyiségű botox-ot.

BOTOX KEZELÉSSEL AZ ALÁBBI RÁNCOK KEZELHETŐK:

 Glabella ráncok
Homlok ráncai
Szem körüli ráncok (szarkalábak)
Száj körüli finom ráncok

Botox kezelés eredménye már 2-5 nap múlva láthatóvá válik, de végső hatása kb. a 2. héten éri el a maximumát. Botox kezelés hatása fokozatosan csökken, tartóssága kb. 3-4 hónap. Az eredmények természetesen a páciens adottságaitól függenek.

A botox kezelés ellenjavallatai:
A botox kezelést nem alkalmazzuk 18 év alatt, 65 felett, ismert botox allergia vagy albumin allergia esetén, bizonyos speciális ideg-izom betegségekben, láz esetén . A botox ellenjavallt a terhességben és a szoptatás alatt.Teendők botox kezelés után

A botox kezelést követően, fontos, hogy a kezelt mimikai izmokat az első két-három órában jól átmozgassa, grimaszoljon, hogy a botoxot felvegyék az izmok.
A botox injekciózás után lehetőleg ne változtassanak testhelyzetet, ne feküdjenek vízszintesen, kerüljék a hajolgatást, a botox kezelés után tilos a kezelt terület masszírozása, dörzsölgetése, bármilyen kozmetikai kezelés végzése 72 órán belül.

A botox kezelést követő 2 napban nem szabad olyan tevékenységeket végezni, amelyek hőmérséklet emelkedést produkálnak, vagyis nem szabad:

-szoláriumba, szaunába menni,
-kerülni kell a napozást,
-forró fürdőzést.

Botox kezelés árak:
(A ránctalaníts egyik közkedvelt és hatékony módszere a botox kezelés: gyors, fájdalommentes és az eredménye látványos. A kezelés alkalmas a szemöldökök közötti ráncok-glabella, a homlokráncok és a szarkalábak kezelésére.)
A botox kezelést a szalonban orvos végzi!
 
-Botox Nőknek 1 régió50.000,- Ft
-Botox Nőknek 2 régió
homlok, glabella (mérges ránc)
75.000,- Ft
-Botox Nőknek 3 régió
homlok, glabella, szem körül
110.000,- Ft
-Botox Férfiaknak 1 régió60.000,- Ft
-Botox Férfiaknak 2 régió
homlok, glabella (mérges ránc)
85.000,- Ft
-Botox Férfiaknak 3 régió
homlok, glabella, szem körül
120.000,- Ft