Telt, természetes hatású, tökéletes ajkak akár 6-8 hónapig, mindössze 20 perc alatt, prémium hatóanyaggal!

Az ajakfeltöltés olyan esztétikai beavatkozás, melynek célja az ajkak teltebbé, fiatalosabbá tétele, hidratálása illetve esetleges eredendő aszimmetria korrigálása.

Milyen eredmények érhetők el ajakfeltöltéssel?

ajak aszimmetriájának korrigálása
ajak volumenizálása,
a Cupido-ív (a felső ajkak csúcsa) kiemelésére,
ajakkörnyéki ráncok csökkentése, eltüntetése
ajakfiatalítás

A kor előrehaladtával bekövetkező változások is kezelhetők vele, hiszen a szájfeltöltéssel egyben a szájkörnyéki ráncokat is kezeljük. Ezáltal az arcprofil harmonizálódik, a Marionette redő megemelkedik, az arc megfiatalodik.


Az ajkak korrekciójához kizárólag felszívódó típusú töltőanyagot használunk, mivel a nem felszívódó anyagok (mint pl.: a szilikon olaj) használata nem elég biztonságos, túl sok szövődménnyel járhat és nem utolsó sorban illegális. 

 

 

Az ajakfeltöltés menete: 

A kezelendő bőrfelület megtisztítását követően lidokainos érzéstelenítő krémet viszünk fel a bőrre, amely az érzéstelenítő hatóidejének lejárta után eltávolításra kerül és megkezdődik a kezelés.
A megbeszélésen egyeztetett formához szükséges mennyiségű töltőanyagot az orvos injekciós tűvel juttatja a bőr alá.

Ahogy az injekciós tűt húzza ki az orvos, annak a „helyére” fecskendezi be a töltőanyagot.  Az érzéstelenítés miatt ez fájdalommentesen zajlik, és mivel olyan töltőanyagot használunk, amely tartalmaz némi lidocaint, később sem lesznek fájdalmai a feltöltés utáni időszakban.

A szájfeltöltés mindössze 10 percig tartó, minimális fájdalommal járó, nem műtéti eljárás, amely után azonnal folytathatod a mindennapi aktivitásodat.

Előkészületek: 

Ajánljuk bizonyos életmódbeli-változások beiktatását az kezelés eredményének fokozása érdekében. Javasoljuk, hogy ne dohányozz, a beavatkozás előtt fogyassz könnyű ételeket, ügyelj a megfelelő folyadékbevitelre. Az ajakfeltöltés előtt két héttel továbbá ellenjavallt az aszpirin, illetve a ginkgo biloba- és egyéb gyógynövény hatóanyagú természetgyógyászati készítmények szedése.

Gyógyulás: 

Ajkai a feltöltést követő pár napban enyhén duzzadtak lehetnek, körülöttük bőrpír jelentkezhet. Óránként 10 percig tartó jeges borogatással pár nap alatt megszüntethetők ezek a kellemetlen panaszok. Sminket az első két napban nem használhat, néhány napon át kerülje a rágógumizást, és ebben az időszakban nem tanácsos sem fogászati beavatkozást végeztetnie, sem az ajkait masszíroznia. Enyhe duzzanat, deformitás egy-két hétig is eltarthat.

Kizáró okok ajakfeltöltésnél:

Fontos ugyanakkor megjegyezni, hogy ha épp valamilyen betegségben szenvedsz – akár egy megfázásban is – nem biztos, hogy ez az egyszerű beavatkozás elvégezhető. Aktív betegségek fennállása esetében, főleg bőrbetegségek, herpesz vagy autoimmun betegségek esetén nem végezhető el az ajakfeltöltés.

A test 100%-osan működő gyógyulási képességére van szükség ahhoz, hogy a feltöltés tényleg sikeres legyen, és már pár nap múlva már csak formásabb ajkak legyenek láthatók.

Továbbá várandós és szoptató kismamáknál illetve 18 év alatt nem végzünk esztétikai beavatkozásokat.

Árak:

Ajakdúsítás, volumenpótlás, ráncfeltöltés (1ml)105.000,- Ft

Az ajakfeltöltést szalonunkban orvos készíti!